ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ (Σεπτέμβριος 2023)

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας… 

 σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός στο 3ο Γυμνασίου Γέρακα,για την νέα σχολική χρονιά 2023-24 θα γίνει την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, στις 9:30 πμ. Την ίδια μέρα θα γίνει η κατανομή των μαθητών στα τμήματά τους, θα παραλάβουν τα βιβλία τους και το πρόγραμμα της 1ης εβδομάδας, οπότε οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο από τις 09:15 με την τσάντα τους και ένα πρόχειρο τετράδιο.

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου, παρακαλούμε να μας προσκομίσετε (οι γονείς και κηδεμόνες εντός του ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ) συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα και από τους δύο γονείς την Υπεύθυνη Δήλωση Στοιχείων Κηδεμόνα και το ΑΔΥΜ (Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή), έγγραφα τα οποία θα παραλάβουν οι μαθητές από το σχολείο ή μπορείτε να τα βρείτε και να τα κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του σχολείου μας  ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ το ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

Διευκρίνηση: Την υπεύθυνη δήλωση αν την εκδόσετε μέσω gov.gr ή την επικυρώσετε μέσω ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής, μπορείτε να μας τη στείλετε με email ή να μας την παραδόσει ο μαθητής. Αν μας την προσκομίσετε οι ίδιοι δεν χρειάζεται gov.gr ή ΚΕΠ και θα γνωρίσετε το σχολείο και τους εκπαιδευτικούς από κοντά.  Το ΑΔΥΜ πρέπει να το έχουμε στην πρωτότυπη μορφή του. 

Με τη δική σας υποστήριξη και συνεργασία θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε το επίπεδο της εκπαιδευτικής διαδικασίας υψηλό.

Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά, με υγεία!

Από το Σύλλογο Διδασκόντων και τον Διευθυντή.