Αρχείο κατηγορίας Το σχολείο

ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ Α ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ. ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ!

Λόγω της προγραμματισμένης 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 18/2 δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η επίδοση της βαθμολογίας την ίδια ημέρα.Για το λόγο αυτό η επίδοση της βαθμολογίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20/2/2020 και ώρες 12.00-14.00.Ζητάμε συγνώμη για την εκ νέου αλλαγή ημερομηνίας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 22-12-2019 στις 19:00 στο αμφιθέατρο του σχολείου μας, όπου, η θεατρική ομάδα και η χορωδία του  σχολείου μας θα παρουσιάσουν την  θεατρική παράσταση «Ο Αι Βασίλης και η Κοκκινοσκουφίτσα στην Αθήνα» του Θοδωρή Ρήγα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΌΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

          Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 6.30 -8.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς/κηδεμόνες μαθητών/τριών Α΄ τάξης.

Στη συνάντηση θα μιλήσουν η Ψυχολόγος κ. Ελένη Κουκούλη και ο Δ/ντής κ. Παύλος Κοσμίδης. Θα επακολουθήσει γνωριμία και συζήτηση με τους καθηγητές της τάξης

Θεωρούμε τη συνάντηση αυτή πολύ σημαντική και γι αυτό το λόγο θα επιθυμούσαμε την προσέλευση όλων των γονέων/κηδεμόνων της Α΄.

Πρόγραμμα Ελλάδα-Κύπρος-Ομογένεια εκπαιδευτικές Γέφυρες

Πραγματοποιήσαμε αδελφοποίηση του σχολείου μας με το Γυμνάσιο Λάρνακας “Βεργίνα”.Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα  “Ελλάδα-Ομογένεια εκπαιδευτικές Δράσεις”. Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στο φύλλο 215/Απριλίου στην εφημερίδα  “Η Φωνή του Γέρακα” .

Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων και επίδοση βαθμολογίας Α’ 

Η ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών μας, καθώς και η επίδοση της βαθμολογίας του Α’ Τριμήνου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου 2019 από τις 12:00 έως 14:00.